Vognmandstilladelse på en nem måde.

Findes der en nem måde, at tage et vognmandskursus på?

Det kan umiddelbart være svært at svare på, da det jo i høj grad er en personlig vurdering, der afgør om noget er nemt eller ikke.

Man kan hos Dansk Transportuddannelse gennemføre vognmandsuddannelsen på 3 måder:

  1. Fuld tilstedeværelse på skolen i 3 uger, hvor du gennemfører hele uddannelsen på skolen i dialog med læreren og de øvrige kursister. Du vil dog være nødsaget til holde fri i dagtimerne i perioden.
  2. Delvis tilstedeværelse (blended learning), hvor du gennemfører uddannelsen på vores onlinesystem, men kommer tilstede på skolen i de dage, vi i fællesskab finder det nødvendigt, for at få uddybet de emner, du må finde problematiske. I de dage du ikke er på skolen, har du kontakt med læreren på samme måde som ved online vognmandskurset.
    Du kan på denne måde selv tilrettelægge dit forløb, og bruge den tid du har brug for.
  3. Online vognmandskursus, hvor du gennemfører uddannelsen på vores onlinesystem, og har kontakt til læreren via telefon, mail eller vores videokonferencesystem, der gør det muligt for dig, at få undervisning direkte via din pc, telefon eller tablet.
    Du kan på denne måde selv tilrettelægge dit forløb, og bruge den tid du har brug for.

Uanset hvordan du vælger at gennemføre dit vognmandskursus, så skal det i henhold til Trafikstyrelsens regler have en varighed på mindst 144 lektioner og du skal aflægge eksamen senest 12 måneder efter, at du har påbegyndt dit vognmandskursus.

Hos os er du ikke bundet. Hvis du har meldt dig til en af vores forløb, men ønsker at skifte undervejs, så kan du frit gøre det, uden at skulle betale yderligere.